Top
 

Kako izvršiti rezervaciju?

Rezervirati mjesto u Campu Eklata možete na jedan od dva ponuđena načina:

Telefonski

Nakon što odaberete termin, program, transfer…

Pozovite telefonski broj +385 (0) 21 544 232 radi provjere slobodnih kapaciteta, rezervacije i mogućih pitanja, Način plaćanja dogovorite se s našim korisničkim servisom (odjednom, obročno, čekovi građana, kreditne kartice), Po izvršenoj rezervaciji šaljemo Vam ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na našu adresu najkasnije 8 dana od dana rezervacije,
Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

Telefonska rezervacija se briše ukoliko u roku osam dana od dana kad je rezervacija napravljena ne primimo kopiju ugovora i potvrdu uplate.

Internetom

Za rezervaciju kliknite „izvrši rezervaciju“, zatim popunite tražene podatke u svakom polju i kliknite „pošalji”.

Nakon što dobijemo tražene podatke provjerit ćemo slobodne kapacitete,
Na e – mail adresu naznačenu u internet rezervaciji primit ćete ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na našu adresu najkasnije 8 dana od dana rezervacije,

Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

Internet rezervacija se briše ukoliko u roku osam dana od dana slanja ne primimo kopiju ugovora i potvrdu uplate.