Top
 

Ljetni Camp Eklata 2017 – Kutak za polaznike

Drage cure i dečki,

okusite i ovog ljeta super vibru i cool mjesto za aktivni odmor djece i mladih u Europi. Educirajte se, bavite sportom, budite kreativni, upoznajte hrpu nove škvadre iz europskih zemalja i luuuuuudo zabavite. Mislite, da je to nemoguće naći na jednom mjestu? Varate se! Pridružite nam se i budite sudionici svega lijepog ovog ljeta u Zaostrogu: emocija i doživljaja o kojima se ispričalo bezbroj nezaboravnih priča, po čemu je ljeto s nama jedinstveno. Budite dio Campa Eklata.

Boravak u Campu Eklata zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok ljetujete i bezbrižno uživate u plavetnilu Jadrana imate mogućnost nešto i naučiti. Odaberite jedan od edukativnih programa i trećinu dana već ste ispunili, ostatak dana i noći tek slijedi. Programi koje nudimo su: 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA   –   KREATIVNI KAMP   –   SPORTSKI KAMP

Prijepodne se realiziraju edukativni programi. Poslijepodne se odmora, kupa, prati video fest, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. Disco fever, Zlatna groznica, Afrička noć, Jadranski susreti, izbor simpatičnosti… noćno kupanje! Uz sve navedeno svim polaznicima Campa Eklata besplatno su na raspolaganju svi cool sadržaji Hostela Eklata – Kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis, pikado,…

I ne zaboravite, ovog ljeta party je u Zaostrogu. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme !!!