Top
 

Ljetni Camp Eklata 2017 – Kutak za roditelje

Poštovani roditelji,

povjerite ovog ljeta svoju djecu EKLATI – najvećemu hrvatskom turoperatoru za dječji i omladinski turizam. Omogućite im da budu dio veselog tima od više tisuća zadovoljnih europskih vršnjaka. Pružite im priliku za kupanje u plavetnilu čistog mora, sunčanje na pješčanim oblutcima jedne od najljepših plaža Makarske rivijere i uživanje pod toplim suncem Zaostroga. Neka usavrše znanja jezika, razviju sportske vještine i kreativne sklonosti, prijateljski druže i maštovito zabavljaju s prijateljima iz Hrvatske i Europe.

Boravak u Campu Eklata zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok vaši najmiliji ljetuju i bezbrižno uživaju u plavetnilu Jadrana imaju mogućnost nešto i naučiti. Programi koje nudimo su:

ŠKOLA JEZIKA   –   KREATIVNI KAMP   –   SPORTSKI KAMP   –   ADVENTURE CAMP EKLATA

O sigurnosti djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu brinu profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva. O njihovu zdravlju brine zdravstveno osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

Rezervirajte svome djetetu mjesto u najvećem Europskom centru djece i mladih na Jadranu !!!

Hostel Eklata, Zaostrog – Makarska rivijera