Top
 

Ljetni Camp Eklata 2017

Ljetni kampovi već odavno postali su sastavni dio života djece i mladih te svojevrsni kulturni i sociološki fenomen. Agencija Eklata specijalizirana za putovanja i programe djece i mladih, odavno se uključila u takva kretanja te proteklih deset godina na Jadranskoj obali organizirala niz međunarodnih ljetnih kampova pod zajedničkim imenom Camp Eklata.

O kampu

Boravak u kampu zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok polaznici ljetuju i bezbrižno uživaju u plavetnilu Jadrana imaju mogućnost nešto i naučiti. Odabravši jedan od jedan od edukativnih programa i trećinu dana već su ispunili, dok ostatak dana i noći tek slijedi. Programi koje nudimo su: ŠKOLA JEZIKA, KREATIVNI KAMP, SPORTSKI KAMP.

Programi

ŠKOLA JEZIKA:

 • (A1) engleski
 • (A2) njemački
 • (A3) talijanski
 • (A4) hrvatski

 

KREATIVNI KAMP:

 • (B1) Art grupa – slikarstvo, modelarstvo, izrada nakita, suveniri, scenografija…
 • (B2) Glazbeno-plesni studio – škola plesa, scenska koreografija,
 • (B3) Filmski studio – scenarij, gluma, kamera, montaža, film i fotografija – (samo u 4. 5. i 6. terminu)
 • (B4) Robinzoni – život s prirodom, morem, vjetrom, zvijezdama, ekologija… – (samo u 4. 5. i 6. terminu)

 

SPORTSKI KAMP:

 • nogomet
 • rukomet
 • odbojka
 • košarka
 • vaterpolo
 • plivanje
 • trčanje

Organizator pridržava pravo zamjene odabranog edukativnog programa alternativnim ukoliko se za odabrani program ne prijavi dovoljan broj polaznika.

Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa. Prijepodne se realiziraju edukativni programi. Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije – kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis,…Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti… noćno kupanje!

U svakom terminu organiziramo jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija – fakultativno.

Lokacija

Jedinstveni dječji i omladinski centar agencije Eklata nalazi se u mirnom primorskom mjestu Zaostrog na Makarskoj rivijeri. Udaljen svega nekoliko metara od šljunčane plaže, specijaliziran za prihvat djece i mladih te kao takav predstavlja vrh ponude dječjeg i omladinskog turizma u Hrvatskoj. Smještaj je osiguran u više krevetnim klimatiziranim sobama (grijanje/hlađenje) koje raspolažu vlastitim sanitarnim čvorom, LCD televizorom i mini hladnjakom. U sklopu hostela nalazi se više namjensko sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, trgovina, zatvorena klimatizirana restoranska sala, diskoteka caffe bar kao i prekrasan maslinik idealan za realizaciju nastavnih programa. Gostima su potpuno besplatno na raspolaganju svi sadržaji centra – kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis i pikado.

Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan.

Osim samog objekta na lokaciji se nalazi i profesionalni animacijski tim agencije Eklata kao velika ispomoć djeci i nastavnicima i zbog kojeg se boravak u Hostelu Eklata ne zaboravlja. Tim mladih ljudi educiranih u „Eklatinoj“ školi animacije obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih sigurnosnih te sportsko zabavno animacijskih zadataka, škole plivanja za neplivače i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večeri.

Sigurnost

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su  profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva.

Njihovu zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

Od osnutka tvrtke (1991. g) do danas program Campa Eklata uspješno je završilo više desetaka tisuća sretne i zadovoljne djece i mladih što je najbolja potvrda kvalitete,  profesionalnosti i uspješnosti naših edukativno – turističkih programa.

Transfer

Transfer do Zaostroga i natrag nije uključen u cijenu. Organiziramo ga uz doplatu, ovisno o broju polaznika, autobusima (s pratiteljem) izvanrednim ili redovnim prijevozom. U slučaju nedovoljnog interesa organizirani transfer se može otkazati. Putnici se tada upućuju na alternativu – redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja), individualni ili samostalni transfer. Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti najkasnije 5 dana prije polaska. Djecu koju roditelji dovoze samostalno preuzimamo na recepciji hostela Eklata u Zaostrogu.

Termini i cijene

Termin
Datum
Dana/Pansiona
Cijena u kunama
za uplatu odjednom
Cijena u kunama
za obročne uplate
1
8.7. - 15.7.2017.
8/7
1.949,00
10 x 205,00
2
15.7. - 22.7.2017.
8/7
1.949,00
10 x 205,00
3
24.7. - 29.7.2017.
6/5
1.599,00
10 x 170,00
4
29.7. - 5.8.2017.
8/7
1.949,00
10 x 205,00
5
5.8. - 12.8.2017.
8/7
1.949,00
10 x 205,00
6
12.8. - 19.8.2017.
8/7
1.949,00
10 x 205,00

Kako izvršiti rezervaciju?

Rezervirati mjesto u Campu Eklata možete na jedan od dva ponuđena načina:

Telefonski

Nakon što odaberete termin, program, transfer…

Pozovite telefonski broj +385 (0) 21 544 232 radi provjere slobodnih kapaciteta, rezervacije i mogućih pitanja, Način plaćanja dogovorite se s našim korisničkim servisom (odjednom, obročno, čekovi građana, kreditne kartice), Po izvršenoj rezervaciji šaljemo Vam ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na našu adresu najkasnije 8 dana od dana rezervacije,
Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

Telefonska rezervacija se briše ukoliko u roku osam dana od dana kad je rezervacija napravljena ne primimo kopiju ugovora i potvrdu uplate.

Internetom

Za rezervaciju kliknite „izvrši rezervaciju“, zatim popunite tražene podatke u svakom polju i kliknite „pošalji”.

Nakon što dobijemo tražene podatke provjerit ćemo slobodne kapacitete,
Na e – mail adresu naznačenu u internet rezervaciji primit ćete ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na našu adresu najkasnije 8 dana od dana rezervacije,

Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

Internet rezervacija se briše ukoliko u roku osam dana od dana slanja ne primimo kopiju ugovora i potvrdu uplate.