Top
 

Ljetni Camp Eklata 2019

Ljetni kampovi već odavno postali su sastavni dio života djece i mladih te svojevrsni kulturni i sociološki fenomen. Agencija Eklata specijalizirana za putovanja i programe djece i mladih, odavno se uključila u takva kretanja te proteklih deset godina na Jadranskoj obali organizirala niz međunarodnih ljetnih kampova pod zajedničkim imenom Camp Eklata.

O kampu

Boravak u kampu zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok polaznici ljetuju i bezbrižno uživaju u plavetnilu Jadrana imaju mogućnost nešto i naučiti. Odabravši jedan od jedan od edukativnih programa i trećinu dana već su ispunili, dok ostatak dana i noći tek slijedi. Programi koje nudimo su: ŠKOLA JEZIKA, KREATIVNI KAMP i SPORTSKI KAMP.

Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa. Prijepodne je vrijeme za realiziraju edukativnih programa. Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i još mnogo toga Disco fever, Zlatna groznica, Afrička noć, Jadranski susreti, izbor simpatičnosti… noćno kupanje!

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su  profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. O njihovu zdravlju brine zdravstveno osoblje ambulante u neposrednoj blizini resorta. Od osnutka tvrtke (1991. g) do danas naše programe uspješno je završilo više desetaka tisuća sretne i zadovoljne djece i mladih što je najbolja potvrda kvalitete,  profesionalnosti i uspješnosti naših edukativno – turističkih programa.

Resort Eklata Medena***

Resort Eklata Medena*** specijalizirani centar za školska putovanja nalazi se u idiličnom apartmanskom naselju Medena*** u Segetu Donjem u neposrednoj blizini grada Trogira.

O resortu

Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu, bogato prošaranom mediteranskom vegetacijom. U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce. Smještaj je organiziran u trokrevetnim (dnevni boravak + spavaća soba) i šesterokrevetnim (dnevni boravak + dvije spavaće sobe) apartmanima. Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, mini kuhinju, TV, telefon, klimatizirani su i pokriveni bežičnom internetskom vezom.

Sadržaji

U resortu se nalazi restoran, novo veliko polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, zatim igralište za odbojku na pijesku i cageball te diskoteka za večernju animaciju. Sve to namijenjeno je školskim grupama i potpuno besplatno za naše polaznike uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, bicikli, lukovi i strijele… U okviru resorta postoje zelene površine u hladu idealne za realizaciju nastavnog programa. Posebno ističemo da je svim našim polaznicima i nastavnicima 0-24 na raspolaganju animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju društveno – zabavne, sportsko – rekreativne i večernje animacije, uključujući i noćna dežurstva. Za brigu o medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.

Resort Eklata Medena

Camp Eklata – Programi

Polaznici odabiru jedan od ponuđenih programa. Prijepodne se realiziraju edukativni programi. Poslijepodne se odmora, kupa, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije – kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis,…Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja. Nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. King & Queen, Music Quizz, Fantasy night, Indijanska noć, izbor simpatičnosti… noćno kupanje!

U radnom dijelu programa Campa Eklata polaznici se odlučuju za samo jedan od ponuđenih programa.

Programi

ŠKOLA JEZIKA:

 • (A1) engleski
 • (A2) njemački
 • (A3) talijanski
 • (A4) hrvatski

 

KREATIVNI KAMP:

 • (B1) Art grupa – slikarstvo, modelarstvo, izrada nakita, suveniri, scenografija…
 • (B2) Glazbeno-plesni studio – škola plesa, scenska koreografija

 

SPORTSKI KAMP:

 • nogomet
 • rukomet
 • odbojka
 • košarka
 • vaterpolo
 • plivanje
 • trčanje

Organizator pridržava pravo zamjene odabranog edukativnog programa alternativnim ukoliko se za odabran program ne prijavi dovoljan broj polaznika.

Termini i cijene

Termin
Datum
Cijena za uplate odjednom
Cijena za obročne uplate
1
30.6. – 6.7.2020.
2.699,00 kn
2.799,00 kn
2
6.7. – 12.7.2020.
2.699,00 kn
2.799,00 kn
3
12.7. – 18.7.2020.
2.699,00 kn
2.799,00 kn