Top
 

Agencija Eklata

Turistička agencija i destinacijska menadžment kompanija Eklata iz Splita osnovana je 1991. godine i jedan je od vodećih incoming turoperatora specijaliziranih za dječji i omladinski turizam u Hrvatskoj. Naš tim sastoji se od preko dvadeset iskusnih, mladih i visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora koji osmišljavaju, nude i realiziraju individualne i grupne aranžmane dječjeg i omladinskog turizma. Tematski paket aranžmani, edukativni programi, izleti, školska putovanja, međunarodni ljetni kampovi za djecu i mlade kao i party putovanja naša su poslovna specijalnost. Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja po kriterijima koje je postavila Udruga hrvatskih putničkih agencija, nositelj Certifikata ISO 9001 i Travelife “engage” subjekta, a ocijenjeni smo najvišom “AAA” ocjenom bonitetne izvrsnosti i financijske stabilnosti po međunarodnim standardima.

Od svog osnutka do danas, agencija je organizirala preko 2500 različitih putovanja s preko 100 000 zadovoljnih putnika. Uz navedeno Turistička agencija i DMC Eklata proglašena je drugom najboljom destinacijskom menadžment kompanijom srednje veličine u Republici Hrvatskoj u 2017. godini u natjecanju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

O Nama

Tko smo? – Tim mladih, educiranih i profesionalnih turističkih djelatnika i pedagoga s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima. Okupljeni smo u agenciji specijaliziranoj isključivo za programe dječjeg i omladinskog turizma s više od 100 000 zadovoljnih korisnika iz Hrvatske, Europe i dalekih destinacija. Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja sukladno kriterijima koje je propisala Udruga hrvatskih putničkih agencija, nositelj Certifikata ISO 9001 kao međunarodno priznatog sustava upravljanja kvalitetom, a naša agencija ocijenjena je s najvišom “AAA” ocjenom bonitetne izvrsnosti i financijske stabilnosti po međunarodnim standardima. Dobitnici smo nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku (2. mjesto) u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija! Certifikate možete pregledati klikom na tekst u nastavku,  – UHPA, ISO, BISNODE, TURISTIČKI CVIJET.

Što radimo? – Osmišljavamo, nudimo i realiziramo sigurna, edukativna i nezaboravna nastavna i izvan nastavna putovanja za djecu i mlade u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako? – Kvalitetno i vrhunski profesionalno, poštujući u potpunosti odrednice nastavnog plana i programa, dobre poslovne običaje, pravila struke i višegodišnje iskustvo. Budući da su naše usluge odnosno programi usko povezani s odgojno – obrazovnim procesom, primarni zadatak agencije je vezati iskustvo putovanja uz učenje i porast motivacije za učenjem, kao i razvijanje znatiželje za svijet koji nas okružuje.

Kada? – Tijekom cijele godine, a najviše u periodu od svibnja do listopada.

S kim surađujemo? – Isključivo s provjerenim prijevoznicima, turističkim objektima specijaliziranim za prihvat djece i mladih te mladim i educiranim pratiteljima i licenciranim vodičima.

Zašto smo drukčiji?

  • Zato jer smo uspješno integrirali društveno-zabavnu, sportsko-rekreativnu i večernju animaciju u naše programe, a danas smo jedna od rijetkih agencija koje istu nude za cijelo vrijeme trajanja naših putovanja neovisno o destinaciji.
  • Zato jer su za vrijeme putovanja svi naši putnici, pored zakonski propisanih osiguranja, osigurani i dodatnom policom dobrovoljnog osiguranja od posljedice nezgode tj. nesretnog slučaja.
  • Zato što zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i dobro razgranatoj mreži partnera putovanja po Lijepoj našoj i inozemstvu organiziramo za škole iz cijele Republike Hrvatske

Stoga odaberite jedan od naših program, ukoliko želite doradite ga u suradnji s našim djelatnicima, udobno se smjestite i uživajte. Dobro došli u čarobni svijet naših putovanja i programa, smijeha, zabave, druženja i svega onoga što vole i dugo pamte djeca i mladi.

UHPA
ISO
AAA
Turistički cvijet