Top
 

Putno osiguranje

Dragi korisnici, učenici, nastavnici, poštovani roditelji,

na ovom dijelu mrežnih stranica možete se detaljnije informirati o uslugama našeg osiguravateljskog partnera – Croatia osiguranja koje se tiču kupnje paketa ili dijela paketa putnog osiguranja. Napominjemo da paket putnog osiguranja nije sadržan u cijeni i dodatno se može ugovoriti u Agenciji, a sadržava:

•    zdravstveno osiguranje (za inozemna putovanja) – za detaljnije informacije kliknite ovdje
•    osiguranje od nesretnog slučaja (nezgode),
•    osiguranje privatne odgovornosti,
•    osiguranje od otkaza putovanja – za detaljnije informacije kliknite ovdje

Kupnjom police osiguranja od otkaza putovanja u našoj Agenciji ostvarujete i posebnu pogodnost, a to je da kupljena polica pokriva rizik gubitka radnog mjesta jednog ili obaju roditelja. Drugim riječima ukoliko jedan ili oba roditelja nakon kupnje police osiguranja od otkaza putovanja izgube posao i odluče otkazati putovanje, Croatia osiguranje vrši povrat 90% ustegnutog iznosa.

•    osiguranje prtljage – za detaljnije informacije kliknite ovdje

Navedena osiguranja putnik ugovara po vlastitom izboru i ovise isključivo o njegovim željama i potrebama. U tom slučaju Agencija preuzima ulogu posrednika između korisnika i osiguravajuće kuće koji međusobno dogovoraju odnos.

Agencija svakako preporuča kupnju paketa putnog osiguranja tj. sklapanje polica osiguranja od otkaza putovanja. Ista se može dogovoriti i kupiti jedino prilikom kupnje aranžmana i važeća je jedino ukoliko se uplata za istu izvrši na dan uplate prve rate ili cijelog aranžmana. Uplata iznosa za kupnju paketa putnog osiguranja obavezno mora biti izvršena na zasebnu uplatnicu.