Top
 

Ljetni Camp Eklata 2017

Sigurnost

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva.

Njihovu zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

Od osnutka tvrtke (1991. g) do danas program Campa Eklata uspješno je završilo više desetaka tisuća sretne i zadovoljne djece i mladih što je najbolja potvrda kvalitete, profesionalnosti i uspješnosti naših edukativno – turističkih programa.

Transfer

Transfer do Zaostroga i natrag nije uključen u cijenu. Organiziramo ga uz doplatu, ovisno o broju polaznika, autobusima (s pratiteljem) izvanrednim ili redovnim prijevozom. U slučaju nedovoljnog interesa organizirani transfer se može otkazati. Putnici se tada upućuju na alternativu – redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja), individualni ili samostalni transfer. Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti najkasnije 5 dana prije polaska. Djecu koju roditelji dovoze samostalno preuzimamo na recepciji hostela Eklata u Zaostrogu.