Top
 

Česta pitanja

Koliko dana traje rezervacija?

Rezervacija traje osam dana. U tom periodu potrebno je izvršiti uplatu cijelog iznosa ili prve rate (ovisno o načinu plaćanja) kao potvrdu rezervacije i poslati primjerak potpisanog ugovora za organizatora na adresu ureda u Splitu. Ukoliko je plaćanje na rate uplatnicama, potrebno je poslati i čekove kao sredstvo garancije plaćanja. Ukoliko u tome periodu ne primimo ugovor ili uplatu, rezervacija se automatski briše iz evidencije.

Ima li organiziran prijevoz iz mog mjesta?
Iz svih većih gradova Eklata organizira prijevoz, a cijena prijevoza se posebno naplaćuje (nije uključena u cijenu aranžmana).

Kakav je smještaj?
Smještaj je organiziran u višekrevetnim sobama (6, ili 8 kreveta), TWC, u novouređenom hostelu u Zaostrogu.

Može li se slušati više programa odjednom?

Ne može. Prije polaska treba se odlučiti samo za jedan od ponuđenih programa, svi se programi odvijaju istovremeno pa ih je nemoguće kombinirati.  Ukoliko dijete želi ostati više od jedne grupe (1 tjedan) onda u sljedećoj grupi (tjednu) naravno može odabrati drugi program.

Može li se birati između više različitih jela?

Nažalost ne. Prehrana je na bazi punog pansiona (FB) standardnog pansionskog jelovnika istog za svih. No ukoliko ima djece sa posebnim zdravstvenim potrebama, njima se jelovnik prilagođava posebno.

Što ponijeti sa sobom?
Laganu ljetnu garderobu, ručnik za kupanje, obavezno kapu i sredstvo za sunčanje i jednu varijantu dugih rukava u slučaju svježeg vremena. Što manje, to bolje!

Koliko džeparca da ponesu djeca u kamp?

Prije polaska u kamp, svako dijete na kućnu adresu dobije jedan dopis koji ga obavještava o izletu koji se organizira, i cijeni fakultativnih sadržaja. Po tome se možete ravnati. Manja djeca u kampu novac predaju na čuvanje voditeljima njihovog programa, koji im dnevno daju potrebnu količinu novca za trošenje.

Jeli izlet obavezan?
Izlet je fakultativnog tipa, dakle nije obavezan. Cijena se kreće od 100 – 200 kuna, o čemu ćete biti obaviješteni prije puta. Nije uključen u cijenu aranžmana.

Što u slučaju otkaza putovanja?

U slučaju da ste primorani radi bolesti djeteta otkazati mu putovanje vrijede opći uvjeti putovanja. Svakako preporučamo kupnju putnog osiguranja  – police osiguranja od otkaza putovanja kod osiguravajućeg partnera Allianz d.d.