O nama
Osmišljavamo, nudimo i realiziramo sigurna, edukativna i nezaboravna školska putovanja i putovanja za djecu i mlade u Hrvatskoj i inozemstvu.
s vama od 1991.

Turistička agencija Eklata

Zašto smo drugačiji?

 • Zbog naše centralne lokacije...

  jedinstvenog centra za prihvat djece i mladih u Hrvatskoj – Resorta Eklata Medena s programom specijaliziranim za djecu osnovnih škola.

 • Jer smo dnevnu i večernju animaciju...

  uspješno integrirali u sve naše programe.

 • Jer organiziramo putovanja za škole iz cijele Hrvatske...

  zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i dobro razgranatoj mreži partnera.

 • Jer uspješno pratimo najnovije trendove digitalne transformacije...

  u turizmu što najbolje pokazuje naša besplatna web aplikacija za kreiranje jednodnevnih školskih izleta Izlet.hr.

POSEBNO ISTIČEMO

Resort Eklata Medena***

jedinstvenu destinaciju za smještaj djece i mladih u Hrvatskoj s animacijskim programom specijaliziranim za djecu osnovnih škola

Više

POSEBNO ISTIČEMO

Eklata Paintball Park Medena

lociran u Resortu Eklata Medena te prilagođen osnovnoškolskom uzrastu

Više

Ponosni na

Animacijski tim Eklata

Naš animacijski tim će osigurati da svaki trenutak proveden s nama bude ispunjen zabavom, smijehom i nezaboravnim uspomenama.

Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja sukladno kriterijima koje je propisala Udruga hrvatskih putničkih agencija. Dobitnik smo nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija u 2017. i 2018. godini.

Kroz poziv „Bespovratne potpore za digitalizaciju“ u sklopu sredstava raspoloživih kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti, za projekt „Unaprjeđenje poslovnih procesa kroz digitalnu transformaciju poduzeća Eklata d.o.o., odobrena su EU sredstva. Vrijednost projekta iznosi 134.381,84 € (1.012.500,00 kn) od čega EU financira 60 % prihvatljivih troškova.

Navedena sredstva bit će utrošena za dodatni iskorak prema digitalizaciji i automatizaciji poslovnih procesa tvrtke što će rezultirati uštedom vremena i većom produktivnošću naših djelatnika kao i uslugom koja će našim klijentima biti još brža, dostupnija i kvalitetnija.

29.3.2024. Projekt „Unaprjeđenje poslovnih procesa kroz digitalnu transformaciju poduzeća Eklata d.o.o. je uspješno proveden. Zahvaljujemo se svima uključenima u projekt, a posebice našem timu koji je revno radio na razvoju i implementaciji digitalnih alata koji će uvelike pomoći njima kao i onima zbog kojih smo sve ovo i radili – našim korisnicima.HR_Financira_Europska_unija_RGB_POS-300x85.png