Top
 

Agencija Eklata

Turistička agencija i destinacijska menadžment kompanija Eklata iz Splita osnovana je 1991. godine i jedan je od vodećih incoming turoperatora specijaliziranih za dječji i omladinski turizam u Hrvatskoj. Naš tim sastoji se od preko dvadeset iskusnih, mladih i visoko obučenih turističkih djelatnika, pedagoga i edukatora koji osmišljavaju, nude i realiziraju individualne i grupne aranžmane dječjeg i omladinskog turizma. Tematski paket aranžmani, edukativni programi, izleti, školska putovanja, međunarodni ljetni kampovi za djecu i mlade kao i party putovanja naša su poslovna specijalnost. Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja po kriterijima koje je postavila Udruga hrvatskih putničkih agencija, Travelife “engage” subjekta, a ocijenjeni smo najvišom “AAA” ocjenom bonitetne izvrsnosti i financijske stabilnosti po međunarodnim standardima.

Od svog osnutka do danas, agencija je organizirala preko 2500 različitih putovanja s preko 100 000 zadovoljnih putnika. Uz navedeno Turistička agencija i DMC Eklata proglašena je drugom najboljom destinacijskom menadžment kompanijom srednje veličine u Republici Hrvatskoj u 2017. godini u natjecanju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u organizaciji Hrvatske gospodarske komore.

O Nama

Tko smo? – Tim mladih, educiranih i profesionalnih turističkih djelatnika i pedagoga s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima. Okupljeni smo u agenciji specijaliziranoj isključivo za programe dječjeg i omladinskog turizma s preko 100 000 zadovoljnih korisnika iz Hrvatske, Europe i svijeta. Certificirani smo specijalist organizacije školskih putovanja sukladno kriterijima koje je propisala Udruga hrvatskih putničkih agencija, a naša agencija četvrtu godinu zaredom ocijenjena je s najvišom “AAA” ocjenom bonitetne izvrsnosti i financijske stabilnosti po međunarodnim standardima. Dobitnik smo nagrade Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji srednjih DMK putničkih agencija u 2017. godini. Certifikate možete pregledati klikom na tekst u nastavku  – UHPA, BISNODE, TURISTIČKI CVIJET.

Što radimo? – Osmišljavamo, nudimo i realiziramo sigurna, edukativna i nezaboravna nastavna i izvan nastavna putovanja za djecu i mlade u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako? – Kvalitetno i vrhunski profesionalno, poštujući u potpunosti odrednice nastavnog plana i programa, dobre poslovne običaje, pravila struke i višegodišnje iskustvo.

Kada? – Tijekom cijele godine, a najviše u periodu od svibnja do listopada.

S kim surađujemo? – Isključivo s provjerenim prijevoznicima, turističkim objektima specijaliziranim za prihvat djece i mladih te mladim i educiranim voditeljima putovanja (pratiteljima) i licenciranim vodičima.

Zašto smo drukčiji?

  • Zbog naše centralne destinacije – jedinstvenog centra za prihvat djece i mladih u Hrvatskoj – Resort Eklata Medena s programom specijaliziranim za grupe iz osnovnih škola Republike Hrvatske.
  • Zato jer smo uspješno integrirali društveno – zabavnu, sportsko – rekreativnu i večernju animaciju u naše programe, a danas smo jedna od rijetkih agencija koje istu nude za cijelo vrijeme trajanja naših putovanja neovisno o destinaciji.
  • Zato jer na našim putovanjima s učenicima putuje i medicinska sestra s potrepštinama za karakteristične potrebe učenika tijekom školskih putovanja.
  • Zato jer su za vrijeme putovanja svi naši putnici, pored zakonski propisanih osiguranja, osigurani i dodatnom policom dobrovoljnog osiguranja od posljedice nezgode tj. nesretnog slučaja.
  • Zato što zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i dobro razgranatoj mreži partnera putovanja po Lijepoj našoj i inozemstvu organiziramo za škole iz cijele Republike Hrvatske.

Stoga odaberite jedan od naših program, ukoliko želite doradite ga u suradnji s našim djelatnicima, udobno se smjestite i uživajte.
Dobro došli u čarobni svijet naših putovanja i programa, smijeha, zabave, druženja i svega onoga što vole i dugo pamte djeca i mladi.

Pratite nas na društvenim mrežama

facebook-ekalta
instagram