Top

Za korištenje digitalnog alata za popunu Obrasca Javnog poziva za organizaciju višednevne učioničke nastave kliknite OVDJE.

 

Poštovani nastavnici,

organizacija višednevnog školskog putovanja, pred i post procesi izbora organizatora putovanja (turističke agencije), neizostavan su dio složenijeg formalno pravnog procesa sukladno Pravilniku o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole propisanog od strane resornog ministarstva. Nebrojeno puta, svi skupa, bili smo svjedoci opetovanog poništavanja Javnih poziva zbog propusta u strogo normiranom postupku, najčešće zbog kompleksnosti istog kao i, vrlo često, nedovoljnog dobrog poznavanja cjelokupne procedure.

Upravo zato, mi u turističkog agenciji Eklata, kao tržišni lideri i specijalisti u organizaciji školskih putovanja, prepoznali smo proces digitalizacije kao ključan faktor olakšavanja i ubrzavanja poslovnih procesa nas i naših korisnika.

Još za vrijeme pandemije razvili smo digitalni alat koji je našim korisnicima omogućio bez kontaktno i bez papirno ugovaranje naših usluga (potpisivanje ugovora u putovanju), a nastavili smo s izradom jedinstvene, i do sada prve i jedine takve web aplikacije, izlet.hr koja nastavnicima, roditeljima i djeci omogućuje da samostalno i besplatno, i u bilo kojem trenutku i prilici, izrade program svog jednodnevnog školskog izleta i za njega, u svega nekoliko trenutaka, na svoj email dobiju ponudu s cijenom i svega onog što je u cijenu uključeno. Ukoliko je do sada niste koristili, pozivamo vas da to učinite klikom na ovaj link ili web stranicu www.izlet.hr.

No naravno to nije sve, idemo još i dalje. Naš informatički tim razvio je digitalni alat koji nastavnicima omogućuje samostalnu izradu Obrasca Javnog poziva koji je u skladu s Pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole čime se vjerojatnost poništenja istog zbog samog obrasca praktički svodi na nulu. Jedino što je bitno, prilikom unosa bazičnih podataka jest pratiti naputke sustava koji prepoznaje formalno pravne propuste tj. razloge zbog koje Obrazac ne bi bio u skladu s procedurom. Po završetku unosa, na vaš email, sustav šalje Obrazac spreman za objavu na mrežnim stranicama škole. Digitalni alat je potpuno besplatan, bazno je namijenjen nastavnicima koji su uključeni u organizaciju višednevnog putovanja, a mogu ga koristiti svi oni koji su na ovaj ili onaj način uključeni u ovaj proces.

Digitalnom alatu možete klikom ovdje ili na poveznicu  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGRvWXBytakarfJWSCueTpLwNwqSbGrzQJPBXEoFCoiDRiRw/viewform

Nadamo se da ćete ga procijeniti vrlo korisnim koji će vam uvelike olakšati proces izbor organizatora putovanja za vaše višednevno školsko putovanje, a za bilo kakva putovanja ostajemo vam na raspolaganju na našim kontakt podacima.

Vaš Eklata tim