Top
 

Resort Eklata Medena***

Resort Eklata Medena*** specijalizirani centar za školska putovanja nalazi se u idiličnom apartmanskom naselju Medena*** u Segetu Donjem u neposrednoj blizini grada Trogira.

O resortu

Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu, bogato prošaranom mediteranskom vegetacijom. U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce. Smještaj je organiziran u 1/3+1 i 1/6 standard apartmanima. Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, mini kuhinju, TV, telefon, klimatizirani su i pokriveni bežičnom internetskom vezom.

Sadržaji

U resortu se nalazi restoran, polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, cageball teren te diskoteka za večernju animaciju. Sve to namijenjeno je školskim grupama i potpuno besplatno za naše polaznike uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, stand up paddleovi, bicikli, lukovi i strijele, airsoft, štafetni križić-kružić, stolni tenis, pikado, društvene igre itd. U okviru resorta postoje zelene površine u hladu idealne za realizaciju nastavnog programa. Posebno ističemo da je svim našim polaznicima i nastavnicima na raspolaganju animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju društveno – zabavne, sportsko – rekreativne i večernje animacije. Animacijski program unaprijed je definiran od strane animacijskog tima, a uključuje i noćno dežurstvo do 00:30 sati. Za vrijeme prihvata organiziranih školskih grupa iz Hrvatske za brigu o medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.

Resort Eklata Medena