Top
 

Resort Eklata Medena***

Resort Eklata Medena*** specijalizirani centar za školska putovanja nalazi se u idiličnom apartmanskom naselju Medena*** u Segetu Donjem u neposrednoj blizini grada Trogira.

O resortu

Naselje se nalazi uz dugu šljunčanu plažu u sigurnom i mirnom ambijentu, bogato prošaranom mediteranskom vegetacijom. U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce. Smještaj je organiziran u trokrevetnim (dnevni boravak + spavaća soba) i šesterokrevetnim (dnevni boravak + dvije spavaće sobe) apartmanima. Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, mini kuhinju, TV, telefon, klimatizirani su i pokriveni bežičnom internetskom vezom.

Sadržaji

U resortu se nalazi restoran, novo veliko polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, cageball te diskoteka za večernju animaciju. Sve to namijenjeno je školskim grupama i potpuno besplatno za naše polaznike uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, bicikli, lukovi i strijele… U okviru resorta postoje zelene površine u hladu idealne za realizaciju nastavnog programa. Posebno ističemo da je svim našim polaznicima i nastavnicima na raspolaganju animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju društveno – zabavne, sportsko – rekreativne i večernje animacije, uključujući i noćna dežurstva. Za vrijeme prihvata organiziranih školskih grupa iz Hrvatske za brigu o medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.

Resort Eklata Medena

DRUGI O NAMA:

Dobra organizacija i provedba

"Izleti su bili dobro organizirani i provedeni. Osobito mi se svidjelo stručno vodstvo u Dubrovniku i odlazak žičarom na Srđ. Mislim da cijena odgovara ponudi. Animatori puno znače i rasterećuju učitelje na maturalcu. Program je zabavan i djeca su njime oduševljena."

Vesna,
Nastavnica iz Bedekovčine

Adekvatno složen program

"Program putovanja je dobro složen-ima dovoljno obrazovnih sadržaja,ali i slobodnog vremena za rekreaciju i zabavu učenika. Cijena je adekvatna za pružene sadržaje."

Sanja,
Nastavnica iz Oroslavja

Vrlo zabavni animatori

"Animatori vrlo zabavni. Njihova energija i entuzijazam su za svaku pohvalu."

Danijela,
Nastavnica iz Bjelovara

Odličan smještaj

"Smještaj je odličan. Hrana je izvrsna. Sve za 10. Djeca su jako zadovoljna i to je ono što je najbitnije."

Ivana,
Nastavnica iz Barilovića

Raznolika ponuda

"Izleti osmišljeni te primjereni dobi učenika, dovoljno vremenski ograničeni tako da zadržimo pažnju učenika. Ponuda kompletna, raznolika, a cijena vrlo pristupačna. Animacijski program je šarolik, duhovito osmišljen, a animatori prijateljski raspoloženi i odgovorni. Vrlo uredne sobe i sanitarni čvor. Hrana raznolika i ima je dovoljno."

Marijan,
Nastavnik iz Zagreba

Vrijedni i profesionalni animatori

"Animatori su vrijedni i profesionalni. Ocjena čista desetka. Hrana je ukusna i primjerena djeci."

Olivera,
Nastavnica iz Velike Gorice

Kvalitetan program putovanja

"Zadovoljna sam kvalitetetom programa putovanja. Izleti su dobro organizirani, poučni i zanimljivi. Autobus je prostran, udoban,vozač komunikativan,poznaje rutu putovanja. Kreveti su udobni,a sobe čiste. Učenici su bili smješteni na katu s nama što nam je olakšalo kontrolu učenika."

Marijana,
Nastavnica iz Gole

Dobra organizacija

"Veoma dobro osmišljen program-dobar omjer izleta i boravka u hotelu. Vozač je veoma ugodan i želi surađivati. Veoma lijepo i pažljivo vozi."

Maja,
Nastavnica iz Zagreba

Animatori rođeni za taj posao

"Animatori su bez konkurencije! Rođeni za taj posao. Program je prilagođen i izuzetno zanimljiv i prihvatljiv."

Vesna,
Nastavnica iz Huma na Sutli

Super pratitelj

"Pratitelj je super, pristupačan. Sažeto i jezgrovito je iznosio sve bitne činjenice vezano za mjesta i izlete. Dosad najbolji pratitelj i djeca su ga super prihvatila."

Darija,
Nastavnica iz Gole

Najbolji maturalac

"Od mnoštva maturalaca koje sam vodila ovo je bio najbolji jer je zahvaljujući animatorima učenicima bilo osmišljeno slobodno vrijeme. Oni su oduševljeni,a to je najbolja povratna informacija. Hrana je izvrsna-kvalitetna,obilna,a cijelo osoblje ljubazno,uslužno i poduzetno te smo se svi osjećali kao kod kuće. Samo nastavite ovako!"

Anka,
Nastavnica iz Novske

Ljubazni animatori

"Animatori su vrlo ljubazni, zanimljivi, puni ideja kako zabaviti djecu i smatram da su nam od velike pomoći. Animacijski program je odličan i zanimljiv. Smještaj je vrlo dobar. Sobe su u potpunosti opremljene i ja sam jako zadovoljna. Hrana je raznovrsna, ukusna i obilna što mi se jako sviđa."

Ksenija,
Nastavnica iz Lipika

Lijep i uredan prostor

"Vrlo lijep i uredan prostor, a hrana je izvrsna. Osoblje agencije je u svakom trenutku na usluzi, za svaku su pohvalu. Voditelj agencije je odličan."

Katarina,
Nastavnica iz Bjelovara

Kvalitetni programi

“Svi programi putovanja su odrađeni kvalitetno. Duljina trajanja putovanja je primjerena i usklađena potrebama i željama učenika tog uzrasta. Cijena je prihvatljiva. Animatori su genijalci-uvijek na usluzi,prilagodljivi situacijama,vrlo korektan odnos prema učenicima i voditeljima, puni ideja.”

Vesna,
Nastavnica iz Novske