Resort Eklata Medena
specijalizirani centar za školska putovanja

Resort Eklata Medena***

Dobrodošli u Resort Eklata Medena, smještajni objekt koji je specijaliziran za boravak grupa djece i mladih tijekom njihovih školskih putovanja. Naš resort se ističe po bogatoj infrastrukturi i stručnom osoblju koje osmišljava raznovrsne zabavne, rekreativne i edukativne sadržaje. Ponosimo se činjenicom da smo jedini objekt takvog profila u Republici Hrvatskoj te svake godine ugostimo rekordan broj školskih grupa iz Hrvatske i Europe.

Seget Donji

Seget Donji

Apartmanski smještaj

Apartmanski smještaj

SMJEŠTAJ

U resortu nema prometnica, samo pješačke staze, a apartmanske zgrade imaju prizemlje i jedan kat što ih čini sigurnosno idealnim za školarce. Smještaj je organiziran u 1/3+1 i 1/6+1 apartmanima tipa Standard. Svi apartmani kategorizirani su s tri zvjezdice i sadrže sanitarni čvor, mini kuhinju, TV, telefon, klimu te su pokriveni Wi-Fi-om.

SADRŽAJI

U resortu se nalazi restoran, polivalentno sportsko igralište za nogomet, odbojku, košarku i rukomet, cageball teren te diskoteka. Sve to je potpuno besplatno za naše grupe uz mnoštvo rekvizita za rekreaciju kao što su kajaci, stand up paddleovi, bicikli, lukovi i strijele, airsoft, štafetni križić-kružić, stolni tenis, pikado, društvene igre, itd.

Svim našim grupama na raspolaganju je animacijski tim agencije Eklata zadužen za realizaciju dnevne i večernje animacije. Animacijski program unaprijed je definiran od strane animacijskog tima, a uključuje i noćno dežurstvo do 00:30 sati. Za brigu o primarnoj medicinskoj skrbi (0-24) zadužena je medicinska sestra smještena u resortu.
Više
NA RASPOLAGANJU

Animatori i medicinska sestra

Eklata Paintball Park se nalazi u Resortu Eklata Medena svega nekoliko minuta hoda od apartmana gdje su školske grupe smještene i u neposrednoj blizine šljunčane plaže.
Više
POSEBNO ISTIČEMO

Eklata Paintball Park