Južna Dalmacija
višednevna školska putovanja

Južna Dalmacija

1. dan

Korčula

Okupljanje grupe pred školom i polazak autobusom u jutarnjim satima. Vožnja autobusom i trajektom do Korčule. Po dolasku razgled grada u pratnji turističkog vodiča. Vožnja do hotela i smještaj u sobe. Večera. Zabava i animacijski program. Noćenje.

2. dan

Dubrovnik

Doručak. Vožnja do Dubrovnika. Sastanak s turističkim vodičem i razgled stare gradske jezgre. Obilazak Vrata od pila, Straduna, Onofrijeve fontane i mnogih velebnih crkvi i palača jednog od najljepših gradova svijeta. Ručak u restoranu. Odlazak Dubrovačkom žičarom na Srđ. Povratak u hotel. Večera. Zabava i animacijski program. Noćenje.

3. dan

Mljet

Doručak. Plovidba brodicom prema NP Mljet. Dolazak u Pomenu i razgled nacionalnog parka uz stručno vodstvo. Ručak na Mljetu ili na brodu – Dalmatinski Fish Picnic. Povratak u hotel na večeru. Večera. Zabava i animacijski program. Noćenje.

4. dan

Dolina Neretve

Doručak. Vožnja autobusom prema Vidu. Prelazak grupe u tradicionalne neretvanske lađe te plovidba kanalima i rukavcima delte Neretve. Vožnja do Metkovića i obilazak multimedijalnog Prirodoslovnog muzeja uz stručno vodstvo. Ručak u restoranu. Kraći odmor i nastavak vožnje prema školi. Putni obrok – Marche sendvič i voda. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.  

**** SVI ELEMENTI PONUĐENOG PROGRAMA SU PROMJENJIVI